Wednesday, April 30, 2014

Claire Holt ott hagyja a The Originalst

Claire-t sokan a H2O című sorozatból ismerik, de már több, mint két évada a Vámpírnaplók szereplőgárdájának oszlopos tagja, szeptembertől pedig a The Originalsban látható főszerepben, Joseph Morgan és Daniel Gillies oldalán.

Már az új széria indulásakor sem volt biztos, hogy Claire vállalja a munkát, de mivel megtette, senki sem számított a hirtelen távozásra, ráadásul már berendelték a második évadot, ahol így azonban már csak két ősi vámpír fog szerepelni a történetben.





Claire karaktere a március tizenegyediki részben tűnt fel utoljára, bár a készítők meghagyták a lehetőséget a visszatérésre is. Rebekah karakterét eredetileg csak 3-4 részre tervezték a Vámpírnaplókban, de a Mikaelsonok történetének sikere miatt maradtak, Claire pedig a The Originals női főszereplőjévé vált, ezért is döbbentette meg a hír a rajongókat.

A sorozat nézettsége egyébként egyre csökkent, pedig volt idő, mikor még a Vámpír naplókat sem nézték olyan sokan, mint az ősi vámpírok történetét.

Julie és Claire sem kívánta kommentálni az eseményeket, de ami biztos, hogy Rebekah már nem tér vissza állandó szereplőként, mivel maga döntött a kilépésről.


~

Személy szerint én sajnálom hogy kilép a sorozatból, szeretem Rebekah karakterét. Az írják, hogy vendég szereplőként még visszatérhet a TO-ba, de valószínűleg végleg már nem fog. :(







No comments:

Post a Comment